[vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_single_image image=“10″ img_size=““ alignment=“center“][/vc_column][vc_column width=“1/2″][vc_column_text]Казвам се Лили Барутчиева –  психолог, дипломиран психотерапевт и консултант в областта на индустриалната психология. В продължение на пет години обогатявам инструментариума си от психологически техники и умения, най-близки до моите възгледи и убеждения, а и доказали практическата си ефективност, като техниките на когнитивно-поведенческата психотерапия и краткосрочната позитивна терапия, както и области, обхващащи бизнес–индустриалното психологическо консултиране.

От края на 2007 година организирах  Център за психологическо консултиране и личностно развитие „КЕХ-ЛИБАР”. Стремежът ми бе продиктуван от вече крайната необходимост от популяризирането на психологическата помощ и психотерапия в обществото. Да се даде възможност на хората, които са поели грижата за психичното си здраве в свои ръце и за  тези хора, на  които им е необходима  професионална подкрепа и помощ, това да стане.

Апелирам към всеки, който е отворил този  сайт, да не среща колебание и затруднение,  а да се свърже с мен,  да зададе въпросите си, да поговори за всичко, което го тревожи или да помогне на  скъп за него човек. В бързия  резултат сами ще се убедите, ще го усетите в собственото си настроение, енергийна сила и лична удовлетвореност.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Az sym